Hyra anläggning

Hyra anläggningen-Svensexa eller möhippa!


Nacka Vattenskidklubb erbjuder möjligheten för enskilda eller grupper att hyra anläggningen för att prova vattenskidor eller wakeboard. Under perioden maj till och med september finns möjlighet att hyra klubbens anläggning. Du får hjälp av någon av våra duktiga åkare att prova slalom i bana, wakeboard, trickskidor eller varför inte surfbräda. Åker du första gången kanske du bara vill stå på skidorna.


Kostnaden för uthyrning* (båtförare, utrustning samt tillgång till klubbhus) är 2500 kr/tim. Lördagar max 2 tim. 3000 kr /tim.


Vid vårt fina klubbhus finns dusch (sjövatten), bastu och möjlighet för mindre sällskap att äta inne eller ute på uteplats med kvällssol och utsikt över sjön.


Kostnaden för hyra* av klubbhuset är 1000 kr/tim.


Vid åkning tillhandahåller Nacka Vattenskidklubb ingen försäkring, utan egen olycksfallsförsäkring gäller.


OBS! På lördagar har vi endast tillstånd att åka fram till kl 15.00 och vi hyr ut max 2 timmar per lördag. Huset kan dock hyras längre tid och efter kl 15.00.


Kontakta uthyrningsansvarig Mirre Dehlin  070-830 82 30 el mirre@me.com så hjälper vi er att sy ihop ett lämpligt program.


Företagsarrangemang, kundaktivitet. möhippa, sensexa,födelsedagspresent eller dra ihop ett kompisgäng!


Vi erbjuder företag ett komplett arrangemang med åkning, instruktion, mat och dryck under en kväll. Kontakta oss genom att klicka på länken så återkommer vi till er så snart det är möjligt för att sy ihop ett trevligt arrangemang för ert företag.


*Bokningsregler:

När betalning för bokningen finns på Nacka Vattenskidklubbs

bankgiro 203-5988  Swish 123 112 22 74 kan bokningen garanteras. Avbokning med full återbetalning sker fram till 14 dagar innan datum för bokningen. Vid avbokning därefter sker ingen återbetalning.